Porsche - Multimobiliteit

Multimobiliteit

Porsche Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Olympus Mobility

Totale vrijheid in mobiliteit

Uw leasingcontract geeft u nu ook toegang tot trein, tram, bus, metro en deelfietsen. U reserveert uw tickets met uw smartphone en uw werkgever krijgt automatisch de factuur toegestuurd.

Meer info

Flex-Moby

Leasing …made easy

Flex-Moby is mobiliteit op maat van de echte behoeften van uw werknemers, dankzij een waaier aan alternatieve voertuigen voor tijdelijk gebruik. Voor het dagelijkse verkeer gebruikt hij of zij bijvoorbeeld een minder groot of misschien zelfs elektrisch voertuig. Als een bestelwagen nodig is voor een verhuizing, of een break voor de vakantie, dan kan dat dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasingcontract. Dat is goedkoper dan een gewone huur en beide partijen betalen minder belasting op jaarbasis.

Meer info

e-Moby

Groene mobiliteit kinderspel

Een laadkabel die op een gewoon stopcontact aansloten wordt of een snelle wallbox: twee handige oplossingen om een elektrische voertuig elders dan op het werk op te laden. De verbruiksgegevens worden centraal geregistreerd en op uw leasingfactuur aangerekend. En uw werknemers krijgen hun kosten automatisch terugbetaald.

Meer info