Menu
Models
Menu
Porsche Centar Skopje

Porsche Centar Skopje

Добредојдовте во Porsche Centar Skopje

Ве покануваме да ја доживеете легендата на Porsche и да уживате во фасцинантниот свет на Porsche.

Дознајте повеќе за нашата атрактивна понуда на Porsche возила и уверете се во супериорниот квалитет на нашиот сервисен центар.

Porsche е повеќе од автомобил. Porsche ги буди Вашите сетила и претставува животeн стил.

Ве очекуваме со задоволство
Вашиот Porsche Centar Skopje тим

Fuel Consumption and Emissions

Macan
7,4 – 7,2
l/100 km
172 – 167
g/km
Cayenne E-Hybrid
3,4 – 3,2
l/100 km
78 – 72
g/km
20,9 – 20,6
kwh/100 km